wildgerechten

Hier vind u ons assortiment warme Wildgerechten vanaf 8 personen. U kunt zelf een buffet samenstellen door te kiezen voor diverse gerechten. Al onze warme gerechten worden warm aangeleverd zodat u thuis niets meer zelf hoeft te doen. Wij serveren dit in chafing dishes (au bain marie) zodat het eten perfect warm blijft. Vanaf het moment van levering adviseren wij om binnen de 15 minuten te beginnen met eten. Voor gezelschappen vanaf 30 personen bieden wij een aantal voorbeeldmenu's voor een scherpe prijs per persoon. klik hier voor meer informatie.


wildgerechten


Hazenpeper
Dit traditionele wildgerecht is een traktatie voor de echte wildliefhebber. De uitjes, champignons, winterwortels  en rode wijn zorgen voor een heerlijke kruidige smaak.
€ 13.50 p.p. incl. btw

 

Jachtschotel
Een heerlijke smaakvolle wild ragout op basis  van verschillende soorten wild bereid in jachtsaus. De saus is verder op smaak gebracht met zilveruitjes, winterpeen, champignons en rode wijn.
€ 14.50 p.p. incl. btw

 

Everzwijn
Stoofschotel reepjes wildzwijn in een saus met appeltjes en port. deze combinatie met ui, tomaat, champignons, diverse kruiden en specerijen zorgen voor een heerlijke smaak.
€ 14.95 p.p. incl. btw

 

Hertenfilet
In thijmsaus en gegarneerd met gebakken appeltjes
€ 16.50 p.p. incl. btw


 

Aardappelgarnituur € 1.75 p.p. incl. btw
Groentegarnituur € 1.75 p.p. incl. btw
Klik hier voor Bijgerechten

Wildgerecht

wildgerechten

Vanaf 8 volwassenen, exclusief bijgerechten
Uitgaande van 180 gram wild per persoon